Πέμπτη , 20 Ιουνίου 2019

Εκδήλωση Ellinair στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με την Fraport Greece

Το ιδιαίτερο βάρος της Θεσσαλονίκης, στο πτητικό πρόγραμμα και τον προγραμματισμό της Ellinair, της αεροπορικής εταιρίας του Ομίλου Μουζενίδη, αναδείχθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Fraport Greece στις 19/06 σε κεντρικό εστιατόριο στην παραλία της πόλης.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη της Fraport Greece, πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γιώργος Βήλος- Γενικός Διευθυντής Ανάπυξης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι το αεροδρόμιο «Μακεδονία» αποτελεί τη «ναυαρχίδα» της Fraport Greece, ο κ. Γιάννης Βογιατζής- Airport Manager SKG, η κα Κατερίνα Πολλάτου- Airline Marketing & Development Manager   και ο κ. Χάρης Φίλος – Senior Airline Developer.

Επαγγελματίες και φορείς του Τουρισμού, δημοσιογράφοι αλλά και στρατηγικοί συνεργάτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και γέμισαν την αίθουσα στην οποία, κλιμάκιο στελεχών, υπό τον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Μπόρις Μουζενίδη, τον Πρόεδρο της Ellinair κ. Ιωάννη Μουζενίδη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ellinair κ. Θάνο Πασχάλη και τον Εμπορικό Διευθυντή κ. Σταύρο Δαλιάκα, παρουσίασαν στοιχεία της Ellinair για την Βόρειο Ελλάδα και το σύνολο του Ελληνικού Τουρισμού.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Θάνος Πασχάλης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Με την πόλη και την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, ως όμιλος Μουζενίδη, έχουμε μακρόχρονους, στενούς δεσμούς. Μέσω της Ellinair, συνδέουμε την Θεσσαλονίκη με προορισμούς τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό, αναλύοντας και επιλέγοντας την στρατηγική διείσδυσής μας, με επίκεντρο τις ανάγκες του επιβατικού κοινού».

Από την πλευρά του ο κ. Σταύρος Δαλιάκας, υπογράμμισε: «Ευχαριστούμε όλους τους φορείς της πόλης, δημόσιους και ιδιωτικούς, για την παρουσία τους στην σημερινή εκδήλωση και το ενδιαφέρον που δείχνουν στην συνεργασία τους με την Ellinair. Οι πτήσεις μας και οι συχνότητές τους, σύντομα θα γίνουν ακόμα περισσότερες».

Αξίζει να σημειωθεί πως, πέραν των αναφορών σχετικά με τις ευνοϊκές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων του Ομίλου Μουζενίδη στην οικονομία, ο Εμπορικός Διευθυντής της Ellinair άδραξε την ευκαιρία να ευχαριστήσει- δεσμευόμενος  για την συνέχιση της αλληλέγγυας στήριξης της Ellinair- κοινωνικούς φορείς όπως «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το «Άλμα Ζωής».