Παρασκευή , 22 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης”, του Ηρακλείου

H Ellinair ανακοινώνει πως κατά την διαδικασία της εκκίνησης της πτήσης ELB 700 από Ηράκλειο προς Μόσχα- Σερεμέτιεβο στις 20 Ιουνίου 2018 και ενώ το μισθωμένο αεροσκάφος για την εκτέλεση της πτήσης αυτής ήταν ακόμα εν στάσει, δημιουργήθηκε συμβάν κατά το οποίο το αεροσκάφος διολίσθησε σε χαμηλότερο επίπεδο εδάφους.

Δεν δημιουργήθηκε κανένας πανικός, τραυματισμός ή άλλο πρόβλημα μεταξύ των επιβατών αλλά και του πληρώματος και όλοι είναι πολύ καλά στην υγεία τους.

Το αεροσκάφος, που ανήκει σε συνεργαζόμενη εταιρεία με την Ellinair, είναι στην διάθεση των αρμόδιων αρχών και υπάρχει πλήρης συνεργασία.

Οι επιβάτες ήδη βρίσκονται στο προορισμό τους και τους έχει παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια