Τρίτη , 03 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με επιτυχία στέφθηκε η Συνέντευξη Τύπου της Ellinair στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 03/04/2018 η Συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε από την Ellinair και τον Όμιλο Μουζενίδη και έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Electra Metropolis στο κέντρο της Αθήνας, με θέα την επιβλητική Ακρόπολη.

Η ανταπόκριση των μέσων κρίθηκε ιδιαιτέρως ικανοποιητική, ενώ οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις τόσο στον Εμπορικό Διευθυντή της Ellinair κο Δαλιάκα Σταύρο, όσο και στον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου Μουζενίδη κο Μασμανίδη Γιώργο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία του Προέδρου της Ellinair κου Μουζενίδη Γιάννη και κυριότερα του Προέδρου του συνόλου Ομίλου κου  Μουζενίδη Μπόρις, αποτέλεσαν ένα παραπάνω κίνητρο για την προσέλευση των ΜΜΕ.

Η συνάντηση ξεκίνησε με παρουσίαση του κου Δαλιάκα ο οποίος έκανε μία μικρή ιστορική αναδρομή στην ολιστική προσέγγιση του Ομίλου Μουζενίδη προς τον Ελληνικό Τουρισμό, περνώντας στην σύσταση της Ellinair το 2013, καταλήγοντας σε συγκριτικούς πίνακες αυξήσεων πτήσεων, επιβατών και πληροτήτων, αλλά και στις ιδιαιτέρως αισιόδοξες προβλέψεις για το τρέχον έτος.

Ακολούθησαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων που τίμησαν το σύνολο του Ομίλου με την παρουσία τους, ενώ η φιλική αυτή συνάντηση έληξε με ένα υπέροχο ελαφρύ γεύμα.

Στους ακόλουθους συνδέσμους, μπορείτε να δείτε κάποιες από τις σχετικές δημοσιογραφικές καλύψεις: